Human Resources
  Lighthouse group - home       Lighthouse group - clients   Contact Lighthouse group ltd.   Lighthouse group - Twitter   Lighthouse group - Faceook   Lighthouse group - LinkedIn   Lighthouse group - Blogger  
 
SCH skupina strokovnjakov  
SCH skupina združuje ekipo vrhunskih strokovnjakov, specializiranih za gradbeni inženiring in svetovanje, ki jih odlikujejo odlične storitve za širok krog uporabnikov, njihovo združeno specializirano strokovno znanje pa zagotavlja uspešno realizacijo projektov v skladu z dogovori s stranko in projektnim programom.

 
Za popolno podporo strankam pokličite SCH groupinvest
 
PayRoll

 
  Miha Schäffer
Direktor / Lastnik

Miha Schaffer ima že več kot petnajst let izkušenj pri razvoju upravljanja in vodenju različnih projektov. Njegova prednost pa ni samo v bogatih izkušnjah vodenja in upravljanja , temveč tudi v izjemni širini splošnega znanja gradbenega sektorja, vse od razvoja investicije, gradbeno obrtniških del, inštalacijskih del (strojnih in elektro), ureditve notranjega ambienta, vse do poznavanja komercialnega nepremičninskega okolja.

Izkušnje obsegajo vse od polne podpore strankam (svetovanja, načrtovanja, organizacije, izvedbe do morebitnega reklamacijskega reševanja), skrbno in odgovorno spremljanje načrtovanje, organizacije in izvedbe projektov, skrbno in polno vodenje projektov od začetka projekta, ki se začne z načrtovanjem do začetka obratovanja in dokončanja.

 
Nina Schäffer
Direktor / Marketing in prodaja

Nina Schäffer ima že več kot desetletje izkušenj na področju trženja in prodaje celovitih storitev v večih panogah. V zadnjih letih se usmerja predvsem na trg nepremičnin, investicijskih projektov , v iskanje poslovnih priložnosti za ključne stranke, pri čemer s pravim pristopom ter znanjem pomaga stranki do optimalnih odločitev. V tem nudi podporo skozi celotni proces, skupaj s poprodajnimi procesi in storitvami. Strankam nudi tudi svetovanje za pomoč pri notranjem opremljanju.

Kvaliteta, ki izstopa je predvsem izreden čut za potrebe strank, vzpostavitev dobrega odnosa in vzajemnega zaupanja.

 

 
 

Ferlež Danilo
Elektro Inštalacije

Danilo Ferlež ima bogate izkušnje na področju elektro-inštalacijskih del, alarmov, specializiran pa je med drugim tudi za področje pametnih inštalacij - v zadnjih letih zelo aktualnih "smart home" sistemov.

Odlikujejo ga neverjetna natančnost, poglobljenost v iskanje rešitev pri kompleksnejših projektih. Izreden smisel in čut za potrebe stranke pa se odraža v logičnem pristopu in svetovanju, pri čemer smo v mnogih letih sodelovanja zanj prejemali nemalo pohval in priporočil.

 

Mirko Pavela
Upravljanje / Vzdrževanje

Mirko Pavela, z več kot 15 leti izkušenj na področju upravljanja in vzdrževanja objektov deluje kot vesten, odziven in sposoben partner, kateremu primarna skrb je zadovoljstvo strank, tako v poslovnih kot stanovanjskih objektih. Zaradi sposobnosti razumevanja potreb stranke in dobre organizacije, skrbi za kvalitetno, nemoteno opravljanje storitev, hitro in učinkovito odpravljanje napak ter izvedbo vzdrževalnih del oz. prenove objektov.

Zaradi svojega odprtega, vendar usmerjena pristopa, pri strankah in partnerjih dosega visoko stopnjo zaupanja.

 
 
 

Alenka Franko
Finance / Administracija

Alenka Franko je v ekipi nepogrešljiva in predstavlja glavni vezni člen pri komunikaciji s poslovnimi partnerji. Poleg tega skrbi za finančno in kadrovsko področje, kjer so njene dolgoletne izkušnje ter kvaliteta natančnosti bistvenega pomena.

 
 
priprava dokumentacije
 
PRIPRAVA DOKUMENTACIJE
 
Priprava projektne in tehnične dokumentacije s tehničnim svetovanjem in pridobivanjem upravnih dovoljenj
 
 
 
Izvedba projektov
 
IZVEDBA PROJEKTOV
 
Vodenje in izvedba investicijskih projektov
 
 
 
nadzor nad gradnjo in izvajanjem
 
NADZOR
 
Tehnični in finančni nadzor nad gradnjo ter koordinacija izvajalcev
 
© Copyright SCH - groupinvest 2017 DOMOV / O NAS / NUDIMO / REFERENCE / KONTAKT