Human Resources
  Lighthouse group - home       Lighthouse group - clients   Contact Lighthouse group ltd.   Lighthouse group - Twitter   Lighthouse group - Faceook   Lighthouse group - LinkedIn   Lighthouse group - Blogger  
 
SCH skupina strokovnjakov  
SCH skupina združuje ekipo vrhunskih strokovnjakov, specializiranih za gradbeni inženiring in svetovanje, ki jih odlikujejo odlične storitve za širok krog uporabnikov, njihovo združeno specializirano strokovno znanje pa zagotavlja uspešno realizacijo projektov v skladu z dogovori s stranko in projektnim programom.

 
Družinsko podjetje SCG inženiring vam svetuje - pokličite
 
PayRoll

 

 

Družinsko podjetje SCH –group invest d.o.o. s svojim hčerinskim podjetjem SCH design2build d.o.o. združuje ekipo arhitektov in vrhunskih strokovnjakov, specializiranih za gradbeni inženiring in svetovanje. Odlikujejo nas odlične storitve za širok krog uporabnikov, skozi specializirano strokovno znanje in osebni pristop pa zagotavljamo uspešno realizacijo projektov v skladu s projektnim programom in dogovori s stranko.

Naročniku lahko ponudimo visoko kvalitetne materiale in opremo v prodajnih salonih v Sloveniji ali tujini. Predlagani koraki, skupaj z potrjenim terminskim planom ob podpisu pogodbe nam vsem zagotavljajo kvaliteten pristop k projektu in tudi zmanjšajo tveganje kakršnih koli nesporazumov in nepredvidenih dogodkov.

Naročniku nudimo svetovanje, projektiranje in izvedbo. V primeru izbire našega podjetja, lahko nemudoma pristopimo k izvajanju del in naročilu vseh znanih materialov in opreme. Smo fleksibilni za vsakršen dogovor z naročnikom, ki ima posledice racionalnosti, enostavnosti in predvsem kvalitete dela in zadovoljstva samega naročnika.

Izpostavljene reference v zadnjem obdobju 2014 / 2017:

Garni hotel Azur, kompletna preureditev in finalizacija za turistično oddajo- pričetek junij 2017

Vila Vesna Pokljuka, apartmajski objekt, kompletna preureditev in finalizacija za turistično oddajo- maj 2017

Malalan Draguljarna, salon/draguljarna Ljubljana, kompletna prenova- 2016

Vila Blok v Rožni dolini s petimi luksuznimi stanovanji, novogradnja– 2014/2015.

Vila na Bledu za rusko stranko preko Nepremičninske Agencije Elite Property s katero sodelujemo že vrsto let.

Veleposlaništvo Ruske Federacije_Rezidenca Ruskega Ambasadorja dr. Doku Zavgaev – končano v maju 2014.

Luksuzna stanovanja g. Boev Jurij (šef investicij v Bolshoi Teater) in njegove družine v Sloveniji – zaključek v februarju 2014.

Veleposlaništvo Bolivarske Republike Venezuele_Rezidenca Venezuelskega Ambasadorja dr. Wilmer Armando Depablos – ( članek v reviji Ambient maj 2014 )

 
 
priprava dokumentacije
 
PRIPRAVA DOKUMENTACIJE
 
Priprava projektne in tehnične dokumentacije s tehničnim svetovanjem in pridobivanjem upravnih dovoljenj
 
 
 
Izvedba projektov
 
IZVEDBA PROJEKTOV
 
Vodenje in izvedba investicijskih projektov
 
 
 
nadzor nad gradnjo in izvajanjem
 
NADZOR
 
Tehnični in finančni nadzor nad gradnjo ter koordinacija izvajalcev
 
© Copyright SCH - groupinvest 2017 DOMOV / O NAS / NUDIMO / REFERENCE / KONTAKT