Human Resources
  Lighthouse group - home       Lighthouse group - clients   Contact Lighthouse group ltd.   Lighthouse group - Twitter   Lighthouse group - Faceook   Lighthouse group - LinkedIn   Lighthouse group - Blogger  
 
SCH skupina strokovnjakov  
SCH skupina združuje ekipo vrhunskih strokovnjakov, specializiranih za gradbeni inženiring in svetovanje, ki jih odlikujejo odlične storitve za širok krog uporabnikov, njihovo združeno specializirano strokovno znanje pa zagotavlja uspešno realizacijo projektov v skladu z dogovori s stranko in projektnim programom.

 
Prenova in adaptacija vaše hiše - pokličite nas
 
PayRoll

 

Prenove in adaptacije

Na vprašanje zakaj, je naš odgovor ker znamo in ker direktno poslujemo z vsemi zanesljivimi in profesionalnimi strokovnjaki iz različnih strok, kar pomeni, da bodo vsa dela usklajena le z enim izvajalcem in ne več z vsakim obrtnikom posebej. Ne bo vam potrebno porabiti neskončno ur za iskanje pravega izvajalca, se z njimi usklajevati in reševati morebitne reklamacije.

Tokrat le z enim klicem uredite vse, hkrati pa boste sodelovali s podjetjem, s katerim že poslujete in mu zaupate. Znamo svetovati na način, da bodo vaše odločitve na koncu prave in optimalne za Vas ter vas s celovitim pristopom v veliki meri razbremenimo, med sicer zahtevnim projektom!

Z odločitvijo vam prihranimo čas in denar.

Podjetje mora svoj način dela zasnovati na strokovnih osnovah, etiki in primernem odnosu do sočloveka, kajti le uspešni in zadovoljni sodelavci (tako notranji kot tudi zunanji) so konkurenčna prednost vsakega podjetja.

Adaptacijo ali prenovo objekta , stanovanja, hiše ali prenovo kopalnice vam izvedemo profesionalno, ob tem da prisluhnemo vašim željam in skupaj dosežemo vaš cilj.

Z adaptacijami in sanacijami imamo dolgoletne izkušnje, glede na to, da smo že leta prisotni na trgu, tudi na področju upravljanja in vzdrževanja nepremičnin. Skozi spoznavanje in vzdrževanje objektov smo pridobili dragocene izkušnje kako učinkovito izboljšati uporabnost nepremičnin in dvigniti kvaliteto bivanja. Učinkovite rešitve nudimo na prav vseh vitalnih delih zgradb, naj bo to pri rešitvah streh, oken, tlakov, energetsko varčnih hiš in stanovanj.

 
 
priprava dokumentacije
 
PRIPRAVA DOKUMENTACIJE
 
Priprava projektne in tehnične dokumentacije s tehničnim svetovanjem in pridobivanjem upravnih dovoljenj
 
 
 
Izvedba projektov
 
IZVEDBA PROJEKTOV
 
Vodenje in izvedba investicijskih projektov
 
 
 
nadzor nad gradnjo in izvajanjem
 
NADZOR
 
Tehnični in finančni nadzor nad gradnjo ter koordinacija izvajalcev
 
© Copyright SCH - groupinvest 2017 DOMOV / O NAS / NUDIMO / REFERENCE / KONTAKT