Human Resources
  Lighthouse group - home       Lighthouse group - clients   Contact Lighthouse group ltd.   Lighthouse group - Twitter   Lighthouse group - Faceook   Lighthouse group - LinkedIn   Lighthouse group - Blogger  
 
SCH skupina strokovnjakov  
SCH skupina združuje ekipo vrhunskih strokovnjakov, specializiranih za gradbeni inženiring in svetovanje, ki jih odlikujejo odlične storitve za širok krog uporabnikov, njihovo združeno specializirano strokovno znanje pa zagotavlja uspešno realizacijo projektov v skladu z dogovori s stranko in projektnim programom.

 
Poslanstvo strokovnjakov v podjetju gradbenega inženiringa - pokličite SCH
 
PayRoll

 

 

Kultura

  Skupina podjetij se osredotoča in usmerja v zagotavljanje odličnosti storitev za naše stranke, skozi izjemno integriteto celotne organizacije.
  Uživamo zaupanje in spoštovanje okolja ter naših poslovnih partnerjev, saj je naše delovanje transparentno in skladno z našim poslanstvom in vrednotami, hkrati pa vsakodnevno pridobivamo zvestobo tako zaposlenih kot tudi naših strank.
  Prepričani smo, da ni več dovolj, da izpolnjujemo le naše pogodbene obveznosti in standarde, ki jih poslovni partnerji in stranke pričakujejo od nas ter naše panoge danes.
  Vsakokrat ko smo v stiku s poslovnim partnerjem ali stranko, je to za nas priložnost, da lahko ponudimo nekaj več.
  Verjamemo v to kar delamo, vaše želje, z našim znanjem, izkušnjami in energijo spreminjamo v vidne in otipljive rezultate
  Naše temeljno vodilo je kakovost in transparentnost poslovanja z zavedanjem, da ima vsakdo, ne glede na njegovo različnost, enake možnosti.
 
Naše prednosti

Dosegamo donose in merljive finančne koristi z zmanjševanjem stroškov dela, optimalno uporabo medijev, uečinkovito tehniko organizacije dela in uporabo preverjenih rešitev v tej panogi.

Strateške usmeritve se pripravijo ob predpostavki, da je gospodarska družba samostojen pravni subjekt oziroma skupina, ki samostojno gradi svoj poslovni model s portfolijem lastnih nepremičnin.

Ekipo sestavljajo vrhunski strokovnjaki za gradbeni inženiring in svetovanje.

 

Le-to pa za vas usmerjamo na osnovi:

Vrednote_ varnost, zanesljivost, usmerjenost k posamezni oz. skupini nepremiečnin, kvaliteta, strokovnost, proaktivno delovanje in usmerjenost k doseganju rezultatov.

Vizija_ v srednjeročnem času, glede na prevzeta tveganja, ustvariti dobičkonosno in zanesljivo investicijo s strateškim upravljanjem nepremičnin v gospodarskih družbah ali skupini na območju Slovenije.

Poslanstvo_ biti zanesljiv dolgoročni partner, na katerega lahko stranka računa. Svojim strankam zagotavljamo prvovrstne in celovite nepremičninske, koordinacijske finančne storitve in rešitve, ki jih potrebujejo za doseganje svojih ciljev s področja upravljanja premoženja nepremiečnin.

 

 

 
 
priprava dokumentacije
 
PRIPRAVA DOKUMENTACIJE
 
Priprava projektne in tehnične dokumentacije s tehničnim svetovanjem in pridobivanjem upravnih dovoljenj
 
 
 
Izvedba projektov
 
IZVEDBA PROJEKTOV
 
Vodenje in izvedba investicijskih projektov
 
 
 
nadzor nad gradnjo in izvajanjem
 
NADZOR
 
Tehnični in finančni nadzor nad gradnjo ter koordinacija izvajalcev
 
© Copyright SCH - groupinvest 2017 DOMOV / O NAS / NUDIMO / REFERENCE / KONTAKT