Human Resources
  Lighthouse group - home       Lighthouse group - clients   Contact Lighthouse group ltd.   Lighthouse group - Twitter   Lighthouse group - Faceook   Lighthouse group - LinkedIn   Lighthouse group - Blogger  
 
SCH skupina strokovnjakov  
SCH skupina združuje ekipo vrhunskih strokovnjakov, specializiranih za gradbeni inženiring in svetovanje, ki jih odlikujejo odlične storitve za širok krog uporabnikov, njihovo združeno specializirano strokovno znanje pa zagotavlja uspešno realizacijo projektov v skladu z dogovori s stranko in projektnim programom.

 
Vodovodne in strojne inštalacije - pokličite SCH skupino
 
PayRoll

 

 

Inštalacije

V našem podjetju pokrivamo vse vrste inštalacijskih del, strojne inštalacije, vodovodne in elektro inštalacije.

Elektro inštalacije

Na osnovi dvaindvajset letnih izkušnjah izvajamo vse vrste elektroinštalacij v stanovanjskih hišah, stanovanjih in poslovnih zgradbah, zunanjih površinah ter v industrijskem okolju, v gostinskih objektih ter v vseh ostalih objektih. V sodelovanju z upravniki zgradb opravljamo tudi vzdrževalna dela. Poleg osnovnih funkcij v elektroinštalacijah opravljamo meritve na elektroinštalacijah, poskrbimo tudi za kompletno dokumentacijo in izvedbo elektro projekta. V povezavi z partnerskimi podjetji vam izdelamo celoten projekt ter dobavimo in montiramo svetila. Vse panoge zahtevajo veliko strokovnega znanja in kvalitetno izvajanje del. Strokovnost in kvaliteta dela sta temelj podjetja in vodje Ferlež Danila. Nove tehnologije dela in novi produkti ki jih uporabljamo so rešitve za izboljšanje varnosti in kakovost življenja in usmerjeno v varèevanje energije. To so nove vrednote podjetja, ki se nenehno razvija in prilagaja potrebam strank, s poudarkom na varnosti, enostavnosti uporabe in varčevanjem energije.

Stojne / Vodovodne inštalacije

Kakovostne strojne inštalacije so pomemben del pri načrtovanju objektov in sami kakovosti bivanja. Glede na to, da tudi s finančnega vidika predstavljajo dobršen del same investicije, v našem podjetju posvečamo tudi temu primerno pozornost. Glede na vaša pričakovanja in želje, se skupaj z vami uskladimo in poiščemo optimalno rešitev. Zavedamo se tudi dejstva, da so roki izvedbe, poleg natančnosti in strokovnosti pomemben faktor.

 
 
priprava dokumentacije
 
PRIPRAVA DOKUMENTACIJE
 
Priprava projektne in tehnične dokumentacije s tehničnim svetovanjem in pridobivanjem upravnih dovoljenj
 
 
 
Izvedba projektov
 
IZVEDBA PROJEKTOV
 
Vodenje in izvedba investicijskih projektov
 
 
 
nadzor nad gradnjo in izvajanjem
 
NADZOR
 
Tehnični in finančni nadzor nad gradnjo ter koordinacija izvajalcev
 
© Copyright SCH - groupinvest 2017 DOMOV / O NAS / NUDIMO / REFERENCE / KONTAKT